Vores guide til den perfekte forkælelsesaften

hygge

Vi kender alle de dage, hvor regnen siler ned og himlen er mørk. De dage, hvor du spilder tandpasta på blusen, og du tror at tingene ville være meget bedre, hvis du bare var blevet i sengen. Hvis du har det sådan, så er der kun et råd at følge; annuller aftenens planer, og bliv hjemme. Det er tid til en “forkæl dig selv” aften. 

Fra ansigtsmasker til fodbad, så giver vi dig her en guide til, hvordan du kan forvandle en almindelig aften til en forkælelsesaftenen med spa-oplevelse og indre ro. 

Sæt scenen

Start din forkælelsesaften med at skabe en afslappende atmosfære. I aften handler det kun om dig, så sluk telefonen, og hop i hyggetøjet. Sæt en varm kande te eller kaffe over, skær noget frugt, og forkæl dig selv med hjemmebagte cookies. Sæt noget afslappende musik på eller måske et hyggeligt podcast eller lydbog og tænd et duftlys. Lavendel er den bedste duft til at slappe af. 

Lav et varmt bad

Er der noget mere afslappende end et varmt bad? Klargør badet ved at dryppe et par dråber af en æterisk olie i vandet. Så kan du hoppe i, tage en dyb vejrtrækning og lade dine skuldre sænke sig. Når du er helt afslappet, er det tid til at udnytte fordelene ved det dampende bad, og rense dine porrer, samt lægge en ansigtsmaske. Hvis du ikke har en ansigtsmaske, kan man sagtens lave den af naturlige ingredienser fra køleskabet. Ingredienser som honning, yoghurt og havregryn, er gode at bruge i en ansigtsmaske. Hvis ikke du har et karbad, kan et brusebad også sagtens virke. Her kan du også gøre brug af duftolier med mere.

En behandling mere eller to

Når du er kommet ud af badet, kan du smøre dig selv ind i en fugtighedscreme, og tage dit yndlings nattøj eller badekåbe på. Derefter kan du fortsætte din aften ved at forkæle dig selv lidt mere. Uanset om du har lyst til at se en god film i fjernsynet eller lægge en pedicure, er det vigtigt, at du lytter til dig selv, og gør præcis, hvad du føler er afslappende. 

Læg dig til rette i nyvasket sengetøj

Forinden du lægger dig til rette i sengen, bør du først have styr på sengetøjet. Skift sengetøjet til et rent sæt, læg en masse puder i ryggen og sprøjt dem med en afslappende pude spray. Selvom det kan synes overflødigt, så skal man ikke undervurdere følelsen af at synke ned i friske lagner. Det vil helst sikkert lulle dig ind i en nat med en herlig skønhedssøvn.

Vil du have flere tips tips til at forkæle dig selv? Så læs en guide til hvordan rosenolie og rosenvand bruges i hudplejeprodukter. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*