Sådan bruges rosenolie og rosenvand i hudplejeprodukter

rosenolie

Roser kan, udover deres romantiske tilstedeværelse, være ganske brugbare i hudplejeprodukter, når de udvindes og bruges kosmetisk. Bladene indeholder nemlig olie, som skaber en helt særlig effekt på vores hud. En effekt som ikke mange andre planter på samme måde kan “prale af”. I dette indlæg gennemgår vi, hvordan olien bruges i produkterne, samt hvilke produkter du kan få på markedet.

Rosenolie fra vildrose kerneolie (hybenkerneolie)

Denne olie kommer altså fra hybenroserne og deres kerner. Når disse udvindes og anvendes i eksempelvis ansigtscreme, skaber det en meget positiv effekt på huden. Kerneolien fra hybenroserne indeholder en lang række stoffer, hvor særligt linolsyre er effektivt, fordi det absorberes så hurtigt af huden. Dette vil efterlade huden i en meget blød tilstand, som de fleste sjældent vil klage over. Det kan nemlig ydermere reducere de første alderstegn. Hvis du anvender ansigtscremen med hybenkerneolie inden sengetid, vil du i høj grad vågne op med en meget udhvilet og afslappet følelse. Hybenkerneolie giver en meget behagelig følelse, samtidig med at din hud udelukkende beskyttes. Derfor er produkter med den type rosenolie yderst anbefalelsesværdigt, hvor vi især kan anbefale ansigtscremen. Du kan finde en velfungerende ansigtscreme med hybenkerneolie lige her.

rosenolie

Ansigtsrens fra rosenvand – hvorfor er det godt for huden?

Udover ansigtscremen kan man også producere ansigtsrens med rosenolie. Denne er dog fremstillet i en mere flydende form, fordi rosenvand også anvendes her. Brugen af rosenvand skaber, i sin kombination med rosenolie, dog kun positive resultater for huden. Rosenvand er fordelagtigt på mange parametre; blandt andet til at fjerne fedt og urenheder, til at opfriske og fugte huden, og så hjælper det på celle- og hud regenerering – for blot at nævne nogle få.

Rosenvand skabes via destillation af rosenblade med dampning. Det hjælper med at berolige sart hud, som også kan lindre effekterne ved eksempelvis acne og eksem. Der findes to slags rosenvand; den “ægte” vare og den blandede rosenvand. Der er ingen tvivl om, at den helt rene rosenvand er bedst for din hud – det er denne her, der skabes med damp. Den blandede rosenvand skabes ved hjælp af alkohol, da det er langt billigere at producere igennem denne metode. Der bruges her kun meget lidt rosenolie, som blandes med alkohol, og det skaber et forringet produkt – sammenlignet med den ægte vare. Din hud har bedst af den naturlige fremstilling, og derfor anbefaler vi også denne.

rosenvand

Vi kan anbefale en ansigtsrens fra Glow Nordic, der er en 2-In-1 Face Cleanser. Den indeholder nemlig både rosenvand og andre vegetabilske olier (blandt andet rosenolie fra damascenerroser), som blot styrker huden. Ydermere indeholder den vitaminer og flere andre sunde komponenter – Dit velvære er det vigtigste, og det formår denne her ansigtsrens at vedligeholde og optimere.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*