Hvilken retning tager moden i 2020?

moden i 2019

Hvad kan vi forvente af modeuniverset i 2020? Det vil denne artikel komme ind på. Mode betyder meget for både kvinder og mænds selvidentitet. Det er nemlig med inspiration fra modemagasiner og medier, at vi finder tøj, som passer vores stil. Derfor undersøger vi, hvilke modetendenser der tegner sig, og hvilke beklædningsgenstande der er eftertragtede. Således at du har en forsmag af, hvad vi kan forvente i 2020. Yderligere vil vi nævne et par brands og tøjbutikker, som med deres kollektioner er sikre vindere uanset hvilken retning modehusene dikterer.

Hvordan ser moden ud i 2020?

Vi går et år i møde, hvor vi ser spændende og farverige mønstre dukke op på catwalk-scenerne. Selvom mode på uundgåelig vis er stærkt præget af sæsonerne, ser vi generelt for 2020, at moden tør mere end de forgangne år. Med dette menes der, at vi ser flere brands, som kaster sig ud i et bredt mønster og farvespektrum, hvor stærke farver gør deres indtog. Særligt vil vi se flere gule kjoler, skjorter og bukser, som vækker opsigt med deres varme og sommerlige nuancer. Ligeledes er mønstrede kjoler, toppe, bukser og sko blevet et hit, og særligt blomster og dyreprint vil være at finde i bybilledet på både kvinder og mænd. Her står Dress Me Up især med et skarpt udvalg inden for disse kategorier. Samtidig vil magnetarmbånd blive et fast supplement, som pryder ethvert oufit!

Vær modig med moden

Selvom mode også omhandler at turde at være sig selv, og skille sig ud med fx særegne tekstiltryk, er der dog etablerede brands, der bare altid fungerer… InWear er et godt eksempel på et brand, som med deres brede kollektioner passer enhver stil. Med deres minimalistiske, og skandinaviske udtryk, har de med garanti tøjdele der passer enhver person, og sæson. Yderligere ser vi endnu engang at blomster- og dyreprint opblomstrer i 2020, hvilket er looks som kontinuerligt bliver et fast inventar – Ihvertfald i kvindemoden. Det handler om at turde være modig, så finder man de fede ting.

Smykkerne forbliver

I 2020 har vi set en stigende tendens i mænd, der går med smykker, såsom øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Vi forventer, at dette fortsætter og måske tager endnu mere fart. Smykker kan sætte et undervurderet præg på manden, og det er mange begyndt at indse. Derfor tror vi endnu mere på dette!

Ligesom hos mænd ser vi også en stigende tendens hos kvindesmykker, som bevæger sig i en ny retning. Vi ønsker i stigende grad at bære unikke smykker, som udstråler vores personlighed. Derfor er der også flere og flere smykkebutikker, som tilbyder at lave håndlavede smykker helt specialdesignet til kundens ønsker.

Har du en mode-iværksætter gemt i dig?

Ønsker du at starte en blog eller mode webshop op? Så er der en række skridt du kan tage for at gøre dit ønske til en realitet. Selvom der selvfølgelig er mange stadier, man skal igennem som selvstændig, er det altid essentielt med alt fra regnskab til en markedsføringsstrategi fra starten. Der findes flere måder at markedsføre sin blog eller webshop på, hvad end det er igennem Adwords eller med SEO. Men det vigtigste er at alliere dig med en ekspert på området, som kan rådgive dig på bedste vis. Heldigvis findes der mange eksperter herhjemme, som har fingeren på pulsen, om hvordan man brander en mode webshop.

Således håber vi med denne artikel, at have gennemgået, hvad du kan forvente at se i modemagasinerne og på gaderne. Groft opridset, viser tendenserne at både blomstrede mønstre og dyreprint vil blive særligt in. Ligeledes har vi nævnt InWear, hvor du altid kan finde tøj der passer din smag. Og Dress Me Up, hvor du kan finde toppe, og halstørklæder i flotte dyreprint. Slutteligt opfordrer vi dig, med en mode iværksætter i maven, at undersøge hvordan du på bedste vis kan markedsføre din blog eller webshop!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*