Rengøring af bil – hvad gør man? Få 3 gode råd til bilrengøring her.

Bilen er det mest hyppigt anvendte transportmiddel i Danmark. Vi danskere er vilde med køretøjets bekvemmelighed og de muligheder en bil giver på de danske landeveje. På trods af dette, er det de færreste der jævnligt får rengjort deres ellers så værdsatte transportmiddel. Bilen er desuden blevet mere og mere et statussymbol for social status og herved er det nærliggende at tillægge bilens udseende og stand et større fokus. Bilen besidder hertil en lang række funktionelle kvaliteter, der især er behjælpelige når børnene skal hentes og bringes, du skal på arbejde eller måske endda drage afsted på ferie. Derfor er det enormt vigtigt at din bil står skarpt til enhver situation. Her er 3 gode råd til rengøring af din bil.  

Få gang i lakforsegling

Lakforsegler er en af de ekstra produkter man kan anskaffe sig, hvis bilens pleje og vedligeholdelse lige skal have en nøk op. Lakforsegler giver din bil et ekstra lag af beskyttelse overfor det miljø eller de omgivelser bilen befinder sig i. I de fleste tilfælde vil man anbefale at bruge en voks i forbindelse med lakforsegling af din bil. Se dette udvalg og vælg det produkt der passer bedst til dine behov. 

Skaf noget fælgrens der virker 

Din bils fælge er noget af mest udsatte på hele køretøjet. Diverse skidt, snavs og rustpartikler hvirvler rundt ved brug af bilen og i den forbindelse er det væsentligt at anskaffe sig noget fælgrens i god kvalitet. Hos Meguiar´s har de lavet en serie af fælgrens, der ikke behøver for meget knofedt, men hvor produkternes kvalitet taler for sig selv. Se deres udvalg her

Insektfjerner til din bil er vigtigere end du tror

Insektfjerner er muligvis en af de mest oversete produkter når man skal rengøre sin bil – dog er det super vigtigt. Mange kender scenariet, hvor diverse insekter holder fest på forruden og efterlader en form for skidt og snavs. Disse efterladenskaber indeholder syreholdige væsker, der ætser din bils lakering. Denne insektfjerner sikrer dig et velplejet og insektfrit look til din bil. Klart en anbefaling herfra. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*