Sådan bliver jeres efterårsferie uforglemmelig

Sommeren er gået på hæld og efterårsferien venter forude. En uge, hvor du har masser af muligheder for at skabe uforglemmelige minder med din familie.

Dette indlæg er målrettet børnefamilierne med børn under 10 år. 3 tips til sjove oplevelser i Danmark.

 

Det er ikke destinationen. Det er rejsen

Selvom ovenstående ordsprog er skambrugt er der ikke desto mindre en sandhed i det. Mange kender formentlig til al den stress, der følger med at skulle vælge og nå til enighed om destinationen på dette års ferie. Uanset om det er sommer-, vinter- eller efterårsferien. Men forsøg i år at gøre noget ekstra ud af selve rejsen. Gør den til noget mindeværdigt, så det ikke alene er destinationen, der bliver værd at mindes.

Der findes en masse fantastiske smukke ruter i Danmark, som du og din familie kan opleve. Det behøves ikke alt sammen kun at være to- og tresporede motorveje. Spænd et bilkamera fast i forruden og kør en tur til Sejrø bugt ved Sjællands Odde. Et smukt område med en masse grøn natur. Du kan også nyde havudsigt hele vejen mens du kører nordpå ad Strandvejen – forbi både Charlottenlund og Klampenborg.  

Skal de helt små have en oplevelse for livet? Så tag dem med i bilen til Knuthenborg Safaripark, hvor de kan opleve op til 1200 vilde dyr helt tæt på. Her kan optagelser af turen derinde også potentielt føre til mange sjove klip.   

 

Lej et sommerhus

Forestil dig følgende: Din familie sidder foran pejsen i sommerhuset og spiller et spil, mens solen går ned og temperaturen sænker sig udenfor. Det lyder helt idyllisk. Heldigvis findes der en masse sommerhusområder rundt omkring i hele Danmark. Så I kan nemt finde et sommerhus nær jer, hvis I ikke ønsker at rejse for langt.

I kan både overveje at tage afsted en hel uge eller nøjes med en forlænget weekend. Ferie i sommerhus giver mulighed for fantastiske gåture ved stranden eller i skovene i nærområdet. Samtidig kan I også tage på dagsture til de lokale byer i nærheden midt på dagen, fx Århus, som har et stort udvalg af børnevenlige aktiviteter.

Uanset om I har brug for at komme ud og opleve noget bestemt eller blot en pause fra hverdagen, hvor der er plads til hygge, afslapning og aktive dage i fællesskab, så er sommerhusferie en ideel rejseaktivitet. Her er det nemlig muligt at pakke alt fra klapvogn til hjemmetræningsprogram uden problemer.   

 

 

Høstfest i Fårup Sommerland

De fleste børn er vilde med forlystelsesparker. Der er en magi forbundet med det. Er ungerne for små til at prøve diverse forlystelser kan de passende prøve nogle af de mange aktiviteter, der er i løbet af de ni åbningsdage i efterårsferien i Fårup Sommerland.

Flere af landets danske forlystelsesparker har åbent i efterårsferien, så der er rig mulighed for at besøge disse uanset, hvor du bor eller ønsker at rejse hen i landet.

På høstfesten i Fårup Sommerland kan du opleve aktiviteter med fart og spænding, men du kan også nyde hyggen foran bålet, hvor I kan lave snobrød og skumfiduser.

 

Et ekstra tip

Efterårsferien er desværre en af de kedelige perioder på året, hvor antallet af indbrud er stigende. Tyvene er også opmærksomme på, at danskerne rejser indenrigs i denne periode. Der er intet mere ubehageligt end at vende hjem til indbrud. Derfor kan det være en god idé at se lidt mere ind sikringen af jeres hjem, inden I rejser afsted på ferie. Læs eventuelt denne guide med 6 råd til god tyverisikring. Så er dit hjem sikret bedst muligt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*