Sådan finder du den billigste rabat – på stort set alt

Rabat og rabatkoder

Skal du til at købe et nyt TV eller et dyrt medlemskab? Så er det værd at tage et kig rundt på nettet for at finde en god rabataftale eller den billigste rabat.

Men internettet kan være lidt af jungle. I denne artikel får du derfor fire tips til, hvor du kan finde de billigste priser eller den bedste rabat på forbrugsvarer, abonnementer og oplevelser.

1. Giver dit medlemskab dig en rabat?

Hvis du er en del af en klub, en fagorganisation eller har en månedligt abonnement hos en større udbyder, tilbyder de ofte rabat på en række andre produkter og tjenester. Det er, fordi de ydelser eller produkter ofte er relevante for foreningens medlemmer.

Mange a-kasser og fagforeninger har eksempelvis ofte rabat på kultur- og sportsoplevelser. Hvis du derimod leder efter en rabat på en digital tjeneste eller elektronik, skal du kigge til dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det gælder især, hvis du vil spare penge på din film- og musikstreaming.

Deres aftaler ændrer sig dog fra tid til anden.

Vi anbefaler derfor, at du jævnligt logger ind på dine forskellige tjenester, og tjekker om, de tilbyder særlige rabat eller besparelser på ting og oplevelser, du alligevel er interesseret i – eller måske endda allerede betaler for.

2. Søg efter rabatkoder

Rabatkoder er en klassisk metode til at spare lidt penge på, når du skal købe noget stort eller dyrt.

Før i tiden fandt man typisk rabatkoder i dagspressen eller ved at besøge den fysiske butik. Men i dag er størstedelen af rabatkoder flyttet online. 

Dagspressens online udgaver, såsom Ekstra Bladet og Jyllands Posten har hele sider dedikeret til rabatkoder. Men du kan også ofte opnå en rabatkode ved at tilmelde dig en butiks nyhedsbrev.

Hagen ved dette er dog, at du ofte kun kan bruge rabatkode på hjemmesiden – og ikke nede i butikken.

3. Vent på de rigtige udsalgsdage

Prisen på en vare er ikke den samme hele året rundt. Januar byder ofte på udsalg og lavere priser på den forrige sæsons varer.

Den største af de udsalgsdage er dog Black Friday og Cyber Monday. Black Friday er en særlig kommerciel begivenhed, der oprindeligt stammer fra USA. Over de seneste år er den dog blevet meget populær i Danmark, da butikkerne kan tjene det samme, som de gør på en måned, over bare én enkelt dag.

Det er ikke altid nemt at holde styr på, hvilken side eller butik der tilbyder den største besparelse. Sider såsom Black Friday Tilbud.dk kan derfor være til stor hjælp. De indsamler de bedste rabatter og tilbud, så du kan være klar på den kommercielle “helligdag”.

4. Find en god affiliate-side

Affiliate-sider er sider, der sammenligner, anmelder eller anbefaler produkter og ydelser fra flere forskellige butikker, forretninger og brands. De tjener deres penge ved at tjene en kommission på reklamelinks. Når du køber et produkt online, efter at have klikket på et reklamelink, kan webshoppen eller hjemmesiden nemlig se, hvor du er blevet henvist fra.

De bedste affiliate sider er dygtige til at forklare både fordele og ulemper ved de produkter, de anmelder, samtidig med at de sørger for at besvare alle de spørgsmål, du nu engang måtte have om emnet.

Hvis du for eksempel er interesseret i en airtrack, kan du klikke ind på en affiliate-side for airtracks, der blandt andet kommer med gode råd og tips til, hvordan du vælger den bedste airtrack eller den model, der passer bedst til dit behov. Der er altså tale om et gensidigt forhold, hvor du får en masse viden og anbefalinger i bytte for, at de tjener en kommission på et evt. salg.

Derudover har affiliate-siderne ofte gode rabatordninger for deres brugere. Det betyder, at du selv kan spare penge på et produkt ved at klikke videre ind på producenternes eller butikkernes hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*