Markedsføring: Reformer din strategi med en videoproduktion

digital markedsføring - videoproduktion

Er din virksomhed gået død i markedsførringsstrategier, eller er I lige startet og har brug for at booste jeres budskab?

Måske har I fundet inspiration blandt jeres konkurrenter eller andre ledende virksomheder, men når det kommer til indhold til PR- og markedsføring, så gælder det om at skille sig ud.

I dag kan man nemt selv publicere indhold på medieplatforme som Facebook, Instagram og Youtube. Men for at blive set, er det væsentligt at tænke ud af boksen. Derfor kan man med fordel få hjælp til film- og videoproduktion hos et professionelt produktionsselskab eller reklamebureau. På den måde opnår I den helt rigtige kreative retning, og der producere en video/film med det ideelle strategiske mål for virksomheden.

Hvordan kan I bruge en professionelt produceret video?

En produktion kan både være målrettet internt og eksternt brug.

Samtidigt kan produktionen altid skaleres op eller ned alt efter hvilket medie I gerne vil ramme. En video til sociale medier er eksempelvis meget forskellig fra en reklamefilm til det store lærred.

En reklamefilm spiller ofte på følelserne og skal vække seerens interesse. Her handler det også om at formidle og/eller bygge et stærkt brand op, som seeren har tillid til. En videoproduktion til sociale medier adskiller sig fra den klassiske reklamefilm ved at være et væsentligt kortere format. Derfor skal man hurtigt kunne fange seerens interesse, før end de swiper videre.

Hvorfor vælge en videoproduktion?

Med levende billeder forstærker du dit budskab og fanger seeren.

Vi mennesker er generelt visuelt orienterede. Det vil sige, at vi har nemmere ved at optage læring og viden gennem levende billeder med video fremfor tekstbaserede fortællinger. Samtidigt viser undersøgelser, at visuelt indhold giver op til 80% flere clicks end tekst opslag. Der sker altså noget i os, der vækker vores forståelse og empati, når vi får sat krop og stemme på billederne.

Med en professionel filmproduktion eller videoproduktion når I nemmere ud til jeres målgruppe og gør jeres budskab mere genkendeligt for seeren. For at gøre jer unikke på markedet, bør I vælge et produktionsselskab, der arbejder med originale koncepter, således jeres materiale er lavet unikt til jer fra idé til den færdige produktion.

En professionel produceret video er altså en unik måde at kommunikere på, da du med høj æstetik, humor, musik eller en lydside, motiverer seeren til at bruge tid på dit budskab og produkt. På den måde øger du opmærksomheden på din virksomhed og kendskabet til dit brand på en ny og visuel måde.

Læs mere om hvordan du kan opdatere din virksomheds markedsføringsstrategi HER

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*