Sådan holder du den fedeste sommer i naturskønne Danmark

Sommeren er over os og hvilken bedre anledning til at smække benene op og nyde den skønne danske natur og de utrolige muligheder, det danske land tilbyder. Corona-pandemien har desværre sat en stopper for en række udenlandske destinationer, men det skal du ikke lade dig slå ud af eller lade påvirke din velfortjente ferie. Vores smukke og skønne hjemland er rig på muligheder. Denne guide tager dig igennem en række af disse spændende muligheder.

Tag ud og oplev det, du normalt ikke tager dig tid til

Hverdagens jag er for en stund lagt til side og du har endelig mulighed og tid til at tage børnene eller kæresten under armen og begive jer ud og opleve noget af det fantastiske æstetik, det danske landskab har at tilbyde. En skøn mulighed for dette er placeret i Varde kommune, nemlig Varde Garten. Kunsthaven, der er opført som en del af Varde kommunes kulturloop, rummer kunstværker fra adskillige førende danske kunstnere og indeholder også en pavillon tegnet af arkitekt Niels Grønne. Klart et besøg værd. 

Få madoplevelser ud over det sædvanlige

Er du mere til at få én på madopleveren og komme helt ned i tempo, er der også råd for det. Varde Garten tilbyder madoplevelser med udsøgt kvalitet, der kombinerer de bedste lokale råvarer med passion og kærlighed for håndværket. Restauranten prioriterer at tilbyde den bedste service og skifter derfor også råvarer alt afhængigt af sæsonen, så du nemt kan komme tilbage på et andet tidspunkt og nyde en anden lækker ret. For hvem slapper ikke af og nyder hinandens selskab over et måltid og et enkelt glas eller to. 

Skulle der dog ryge et par glas rødvin for meget ned til maden, tilbyder Varde Garten også et hotelværelse for natten. Hotellets lækre morgenmad, der oven i købet er inkluderet i samtlige pakker, giver mulighed for at du tilfreds og veludhvilet kan påbegynde dagen på bedste vis. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*