Sådan styler du dig til det perfekte forårslook

Style dit forårslook

Foråret er for alvor ved at melde sit indpas i Danmark. Og det betyder, at de varme vinterjakker, uldbukser og vinterstøvler skal pakkes væk, og at de lettere forårsjakker, lange blomstrede nederdele og sneakers skal frem. Er du en af dem, der kan have svært ved at sammensætte dit forårstøj, så du føler dig lækker og forårsfrisk, skal du læse med her, hvor vi guider til et perfekt forårslook.

Lag på lag

Selvom foråret byder på lunere temperaturer, skal du passe på med at klæde dig alt for let – for så er det, at forårssnuen kommer snigende. Og derfor er det heldigt, at lag på lag fungerer perfekt, når du skal style dig til det perfekte forårslook! Find fx. et par rå jeans frem fra klædeskabet og tag dem på med en lang, blomstret kjole eller en lukket kimono, en strik ud over og som yderste lag en let, lys trenchcoat – dét går du aldrig galt i byen med! 

Når foråret kommer snigende er der tendens til, at trangen til nyt tøj stiger. Som alternativ til den smukke kimono, kan du hos Tex-tryk nemt, hurtigt og billigt designe din egen t-shirt eller andet med valgfri print og tryk. Kun fantasien sætter grænserne! Design din egen t-shirt, sweatshirt eller bukser mm. og sikre dig unikt tøj, som ingen andre har!

På med sneakers!

Forår er lig med sneakers-tid. Så style dit lag på lag outfit med et par cool sneakers og opnå et friskt, afslappet og moderne forårslook.

Aldrig gå ned på accessories

Accessories er en vigtig del af ethvert outfit, men særligt vigtige er accessories til dit forårslook, fordi du ikke er pakket ind i hue, vanter og store jakker og derfor kan vise dine flotte accessories frem! Find derfor smykkeskrinet frem og pynt dig med store hoops, farverige hårspænder og skinnende ringe. Smykkerne skal i fokus når der er mulighed for det, hvorfor det er en god ide at tænke ud af boksen og skille sig ud fra mængden! Har du interesse for fortiden og synes specielt vikingetiden og den nordiske mytologi er spændende? Så tjek disse smukke og historierige vikingesmykker ud. De vil uden tvivl vække opsigt hos mange!

Tag også gerne et lille mønstret silketørklæde om halsen for et parisisk forårslook, og husk selvfølgelig det vigtigste; den smarte hånd- eller skuldertaske. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*