Sommerens bedste tips til smartphone skader

smadret iphone

Hvordan kan du redde din telefon, hvis den ryger i vandet, og hvad gør du, hvordan undgår du overophedning af din smartphone i solens varme? Sommeren er over os, og det varme vejr og friske badevand, kan lede til skader på din telefon. 

Her kan du derfor sommerens bedste tips til, hvordan du undgår smartphone skader, eller hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude. 

Undgå overophedning at dit batteri

Når du ligger i solen og bliver gennemvarmet, bliver din telefon det højest sandsynligt også. Hvis du er kommet til at glemme din telefon i solen, så bør du lægge den ind i skyggen og langsomt lade den nå en naturlig temperatur. Du bør undgå at afkøle den i et køleskab eller ved brug af aircondition, for du risikerer, at der kommer fugt ind i telefonen. 

Derudover bør du i sommervarmen lukke din mobil mest muligt ned, så apps og funktioner ikke tærer yderligere på batteriet og leder til ekstra varme. 

Red din telefon fra vandskader

En af de mest typiske skader om sommeren på vores telefoner, er vandskader. Mange iPhones er i dag vandtætte, mens hvis du fx har en ældre model eller en gammel brugt iPhone, og du taber den i toilettet eller badevandet, bør du slukke din telefon med det samme. På den måde undgår du skader ved alle komponenter. Derefter bør du tørre telefonen forsigtigt af med en mikrofiberklud og vente med at tænde den, indtil der er gået 24 timer.

Hvis dette tip ikke virker, bør du søge hjælp hos en mobilreparatør. Der findes masser reparatører ude i det danske sommerland, hvad enten du skal have din telefon repareret i København eller vil finde en reparatør længere nordpå ved Hørsholm

Ridser eller smadret skærm 

I løbet af sommeren oplever flere også at få ridser eller revner i deres skærm – enten fordi telefonen er blevet tabt, eller sandet har ridset den. 

Hvis skærmen er smadret, er det bedst at få en ny skærm på hurtigst muligt. Ellers risikerer du, at skaden forværres og skaber indvendige skader i telefonen også. Hos mange telefon reparatører kan du få repareret din iPhone indenfor blot en time, så du behøver ikke undvære den i lang tid. 

Men ridser og skærmbrud kan forebygges. En af sommerens bedste tips er således at investere i et panserglas til din iPhone. Glasset er fremstilet af hærdet glas og er den perfekte beskyttelse med ridser og skader.

Vil du have flere tips og tricks til sommeren 2021, så læs vores guide til Backpacking i 2021 – Forberedelsen starter nu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*