Tips og tricks til at opfriske hjemmet

ideal for websites and magazines layouts

Ovenpå en tid med Coronarestriktioner, manglende cafe – og restaurantsbesøg og ferier i Danmark, er forandringer tiltrængt – og hvilken bedre måde at kickstarte perioden med genfundne muligheder end ved en opfriskning af hjem og interiør. Mange har oplevet at arbejde hjemmefra i denne periode og måske set sig sur på både interiør og indretning. Denne frustration kan dog imødekommes gennem opgraderinger i hjemmet – både igennem maling og ved at give møbler nyt liv. 

Vi kommer her med 3 forskellige muligheder til at opfriske hjemmet. 

Laker dit trægulv!

Der er simpelthen ikke meget der slår både synet og følelsen af et nyslebet og nylakeret gulv, der giver både liv og stemning til et rum. Der er forskellige tilgange til designet af dit nye gulv – blank eller mat lak. Blank lak giver en skinnende overflade, der går enormt godt i spænd med et lyst og rummelig rum. Mat lak er derimod et supplement til oliebehandlet gulv, der udover dets flotte æstetiske udtryk, er super slidstærkt. Selve indtrykket af enten huset eller lejligheden kan drastisk ændre sig ved at omlakere gulvet. Det er helt sikkert en god måde at opfriske hjemmet på. 

Læs mere om gulvlakering her

Giv dine havemøbler nyt liv og omfavn sommeren med stil

I bestræbelsen på at opfriske hjemmet, kan vi hurtigt blive påvirket af den moderne “smid væk”-kultur, hvor møbler og lignende SKAL være nye. Både med henblik på miljøet og møblernes levetid, er dette synd – lad os i stedet give de eksisterende møbler nyt liv. Her kan du med fordel eksperimentere med potentielle efterladenskaber fra andre store malerprojekter og male en gammel stol eller bænk i en ny farve, der både kan indgå i et loungesæt eller som fast bestanddel af et spisebord. Her er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan udrette. Prøv jer frem! 

Mal en væg

En af de ting, der virkelig kan sætte gang i kreative og endnu uudforskede indretningsmuligheder, er ved at tage en chance og male en væg med en speciel farve. At male om er en forholdsvis let løsning på at skabe fornyelse og opfriske hjemmet. Det fede ved maling er netop, at du uden de store problemer kan lave om i det igen, hvis resultatet ikke fuldstændig stemmer overens med dine ideer. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*