Tips til hvordan du indretter dit hjem med naturens materialer

Indret med naturens materialer 

At bruge naturens materialer kan tilføre et let, naturligt og nordisk look i dit hjem. Ved at bruge materialer såsom træ, sten, læder, bomuld, uld og hør i din boligindretning, vil du kunne få et nordisk look, som kan tilføre et mere eksklusivt look til din bolig.  

 

Giv stuen et nordisk look 

Gør det minimalistisk og få et hjem der er præget af den nordiske stil ved at bruge naturmaterialer i dit hjem. I stuen kan du nemt skabe et nordisk look ved at bringe nogle af ovennævnte materialer ind – en stor blød sofa i hør eller lækkert bomuld pyntet med puder i sarte jordfarver kan være med til at skabe hygge og give et nordisk look til stuen. Sammen med en stor blød sofa kan sofabordet pyntes med sten fra naturen på et smukt træfad, hvilket også vil være med til at skabe et hyggeligt og nordisk look. Træfadet kan man nemt købe i mange boligforeninger, men man kan også lave det selv ved at tage en tur i skoven og finde en træstub som let kan skæres til så den får den ønskede form og størrelse til sofabordet. Det kan også være man har et trærest liggende fra et tidligere gør-det-selv projekt som man også let kan tage i brug. 

Spisestuen kan også prydes med et stort og langt plankebord som kan være med til at skabe et nordisk udtryk i spisestuen. Vælg enten én stor planke eller to sammensatte – kanterne kan både være skåret skarpt til, hvilket giver et mere stringent look. Bordet kan også have et mere naturligt look, hvis man vælger at have uforarbejdede kanter, hvilket fremhæver træets oprindelige struktur mere. Sammensæt det med spisebordsstole i læder eller i træ, som passer i bordets udtryk og tilføjer lidt kant til det bløde nordiske look.  

Brug naturmaterialer på de store overflader 

De store overfalder såsom gulve kan også være med til at skabe et nordisk og naturligt look i hjemmet, hvis man vælger at få lagt en trægulv – det kan både være i lange planker, som sildebensmønster eller chevron. På den måde kan de store overflader bruges til at bringe naturens materialer ind og skabe noget elegance til den nordiske stil i hjemmet. 

Trægulve kan give mange forskellige udtryk, da træet naturligt vil give forskellige udtryk når det med tiden sætter sig. Det kan også give et anderledes udtryk, hvis man vælger at få et mørkt gulv fremfor et lyst, og så kan det som nævnt lægges i forskellige mønstre. Dermed er der mange muligheder for at et trægulv kan give hjemmet et naturligt og nordisk look på mange forskellige måder. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*