4 gaveideer til ridepigen (og drengen)

Sommeren nærmer sig, og det betyder at vi snart kommer til at se mange rideglade mennesker rundt om i det danske land. Ofte, er rytterne utrolig engageret i deres ridning, hesten og alt omkring det. En god ridegave kan gøre rytteren begejstret, og derfor giver vi her et bud på fire alternative gaver til ridepigen-og drengen som har alt en rytter skal have.

En god bog om ridning

Det lyder måske lidt skørt at foreslå en ridebog som gave til en person, som bare gerne vil ud i naturen på deres hest. Men lad os være ærlige, selvom den danske sommer nærmer sig kommer der nok også dage med masser af regn hvor hesten må blive i stalden. Eller måske har familien planlagt en ferie, hvor der er dømt mere pool og strand end ridning. Her er en bog et oplagt valg, da ridepigen-og drengen kan blive ved med at dyrke deres interesse for heste selvom de ikke har mulighed for at ride. Og så kan de endda blive klogere på historien, hesteracer, kendte ryttere, og/eller måske lære et par fif og tricks til at træne hesten som de kan bruge når de kommer hjem fra ferien.

Lysterapi til heste

Ok, dette er måske ligeså meget en gave til hesten som det er til rytteren. Men alle der rider ved, at hvis man har en glad hest, så har man også en glad rytter. Lysterapi til heste kan bruges til at forebygge og/eller helbrede skader for hesten. Det er selvfølgelig en af de lidt dyrere gaver, men til gengæld gavner det både hesten og rytteren. Lysterapi til heste er en relativ ny trend, men som er blevet meget populær i løbet af de seneste år og man ser bl.a. Flere profesionelle ryttere bruge det før og efter stævner for at opnå en sundere og gladere hest.

En sjov gave som alle rideglade personer kan genkende

Mange rideglade personer ved, at sætningen ‘jeg tager lige en smut i stalden’ ofte betyder, at de først kommer tilbage flere timer senere. Hesteelskere er nemlig ofte meget engageret i dette univers – også når de kommer hjem. En lidt alternativ gave som f.eks. en citat plakat fremhæver alle kendetegn ved ryttere på en sjov og hyggelig måde. Den vil helt sikkert underholde både rytteren selv, og familie og venner omkring da alle kan genkende disse karaktertræk ved den hesteglade.  

En praktisk og sej gave

De bedste dage at være ude i naturen med hesten er på solskinsdage. Her kan de rideglade ofte bruge mange timer på at lufte hesten i skoven eller på landevejen. Solcreme er måske lidt en kedelig gave som ikke vil vække begejstring ved mange. Derfor kan et par gode solbriller være den bedste praktiske løsning, da de både fuldender looket og samtidig sikrer, at øjnene ikke tager skade efter de mange timer i solen. 

Hvis du har brug for mere gaveinspiration kan du også læse vores blog om gaveideer til gameren her

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*