Gaver til gaming-besatte drenge

gaming

Gaming har udviklet til at være en fantastisk hobby, der træner ens koordination, strategisk tænkning og evne til at samarbejde med andre. Men det har også gjort, at det kan være svært at komme på gaver til drenge, der ikke klistrer dem fast foran en skærm i timevis. 

Derfor har vi samlet et par gaveidéer til drenge, der elsker gaming – men som stadig får dem med udenfor.

Gaver til de yngre drenge: Pokemon legetøj

Pokemon har virkelig vundet indtog igen over de seneste år. 

Pokemon Go har vækket nostalgien i den ældre generation og de populære samlekort har grebet den yngre. Med et nyt Pokemon-spil til Nintendo Switch lige på trapperne, kan det være svært at finde en gave til de lidt yngre Pokemon-fans, de ikke har i forvejen – eller som deres forældre ikke er blevet plaget ihjel om at forudbestille. 

Heldigvis er der noget Pokemon-merchandise, der ikke har brug for skærme, spilkonsoller eller en kæmpe samling: Pokemon figurer.

Der er ufattelig mange Pokemons (900+). Det kan være svært at finde hoved og hale i. Figurerne er (heldigvis) hovedsageligt begrænset til de populære starter-Pokemons, som man kender dem fra spillet. Så handler det bare om at lure om, drengen foretrækker Pikachu eller Marshtomp.

Spil Fornite i naturen – med en bærbar gaming station

Er drengen ved at blive bleg af kun at få lys fra den flimrende LCD-skærm?

Med en bærbar gaming station som GameBoks, skal han ikke undvære sin konsol, selvom han også er ude og få lidt D-vitaminer. Skærmen er designet til at fungere selv i direkte sollys, og er hurtig nok til, at han ikke skal døje med lag eller andre forstyrrelser, hvis han spiller online. Designet dæmper også på lyden af blæseren, så du let vil kunne sidde ved siden af og læse en bog uden forstyrrelser.

Du får så meget lettere ved at lokke ham ud i naturen (eller i det mindste baghaven), hvis han 

stadig har mulighed for at tage et spil Fortnite i ny og næ.

Gaver til drenge: Laser Tag!

Action! Konflikt! Futuristiske skydevåben! 

Med Laser Tag får han lov til at udleve alle de action- og skydespil-fantasier, han kun har kunnet drømme om. Det er bedre end VR til at få blodet og adrenalinen til at pumpe.

Laser tag minder i høj grad om videospil. Du skal koordinere med dit hold, lave bagholdsangreb og lægge strategi for, hvordan I overrumpler og besejrer jeres modstandere.

For at få det fulde udbytte ud af laser tag er det bedst at stille op med et helt hold. Så inviterer hans nærmeste venner med til en kamp mod de voksne. Hvis gaven skal gives som fødselsdagsgave, behøver du ikke engang finde på en dato og kontakte dem alle enkeltvis. Inviter deres forældre med, så I også kan få lov til at have det lidt sjovt, mens I bliver overlistet og skudt af en flok 12-årige.

Leder du stadig efter gode gaveidéer til drenge? Så læs vores artikel med 3 gode tips til årets kalendergaver.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*