Hold styr på dine julegaveønsker med Ønskeskyen

Få styr på julegaveønsker med Ønskeskyen

Dette indlæg er sponsoreret

Har du svært ved at holde styr på dine (og andres) julegaveønsker?

Så kan du lette byrden ved at bruge en digital ønskeseddel, som eksempelvis Ønskeskyen

Den gør det let at organisere og holde styr på dine julegaveønsker – og let dele dem med resten af familien.

I denne artikel får du tre tips til, hvordan du kan gøre julen mindre stresset ved at bruge en digital ønskeseddel.

1. Find dine julegaveønsker online – og gem dem med ét klik

Ønskeknappen er en særlig funktion på Ønskeskyen, og du kan nemt installere den i din browser.

Hvis du falder over et produkt, som du gerne vil ønske dig, klikker du bare på Ønskeknap ikonet – og voila! Dit ønske bliver automatisk gemt i din Ønskesky.

Men ikke nok med det. Med Ønskeknappen gemmer du et direkte link til, hvor gaven kan fås – men også prisen, den blev fundet til. 

Først og fremmest er det med til at forhindre aldrende bedsteforældre i at købe Transmorphers-figurer, når der står “Transformers” på ønskesedlen. 

Men de ekstra oplysninger gør det også noget lettere egentlig at finde gaven. Som vores interesser spredes – og butikker specialiserer sig mere i udvalgte brands og produkter – er det nemlig også blevet svært at vide, hvor man finder og køber den specifikke julegave. For hvor køber man egentlig ByBiehl smykker, og når der nu står blomstret kjole fra Modström på ønskesedlen, hvilken butik er det så lige, der forhandler dette brand?

Har du brug for inspiration, kan du også læse vores artikel om de bedste julekøb.

2. Del din ønskeseddel – og få præcis, hvad du ønsker dig

Når du har nedfældet alle dine (eller dine børns) julegaveønsker, gør Ønskeskyen det også nemt at dele ønskerne direkte med resten af familien.

Det eneste, du skal gøre, er at klikke på et af de tre ikoner, inde på din valgte ønskeseddel. Så kan du dele din ønskeliste direkte via: 

  • Et link 
  • En e-mail 
  • Eller en besked på Facebook

Den digitale ønskeseddel har desuden den nyttige funktion, at man kan reservere ønsker på listen. 

På den måde sikrer du, at den samme gave ikke bliver givet to gange. Det er desuden skjult for ønskelistens ejer, hvad der reserveres. Det vil altså stadig være en overraskelse, når gaverne bliver åbnet juleaften.

3. Find idéer og inspiration til julegaveønsker på Ønskeskyen (og få ekstra rabat)

Ønskeskyen er over de seneste år blevet udvidet med tilbud og inspirationsartikler, der kan hjælpe dig på vej, hvis du ikke ved, hvad du skal give tante Grethe, der “egentlig ikke har brug for noget” for tredje år i træk.

Inspirationsartiklerne (som du finder nederst på forsiden) indeholder et væld af gode idéer og julegaveønsker – næsten uanset hvilke interesser, gavens modtager har. Du kan finde alt fra smykker til plakater til overtøj til noget helt fjerde.

Mange af artiklerne har desuden tilknyttet rabatkoder, så du slipper for at betale fuld pris – eller måske har råd til at købe en ekstra julegave, uden at du sprænger gavebudgettet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*